Back to All Events

Familiefestival: Bos op Stelten (3-12 jaar)

  • Prinsenbos Grimbergen Grimbergen (map)

'Bos Op Stelten' is een heerlijk veelzijdig familiefestival op een uitzonderlijk groene locatie in hartje Grimbergen. Ga op ontdekking door het prachtige Prinsenbos en laat je verrassen door tal van bijzondere boswezens, groot of klein. Overal ontdek je feeërieke acts, sfeervol straattheater, ludieke animaties. Er zijn meeslepende workshops en verbluffende locatievoorstellingen. En er is natuurlijk ook muziek!

Raks in Aksi (mobiele muziekband) 
Raks in Aksi brengt sfeervolle muziek uit zowel de Balkan, Turkije als de Magreb, aangevuld met een verrassend streepje Bollywood of Cumbia. Heb jij al gehoord van een schalmei, bazuin, darbouka of gralla? Nee? Kom dan zeker even luisteren. Deze vreemde muziekwezens zorgen voor een aanstekelijk en dansbaar ritme voor jong en oud. 

om 13.30u, 14.30u en 15.30u / duur 30’ 

Pimenta Verde (Braziliaanse Samba) 
Een vrolijke bende percussionisten, begeleid door prachtige danseressen, brengen een exotische tint in ons “bijzonder” bos.

om 15.00u, 16.00u en 17.00u / duur 30’ 

Kom alles te weten over deze en andere activiteiten op https://www.ccstrombeek.be/bosopstelten

Je kan er de brochure doorbladeren en je eigenste programma samenstellen. Vergeet niet dat reserveren voor workshops en voorstellingen noodzakelijk is, want vol is vol!

Festivalpas: €9 (leden Gezinsbond €8)

Tickets beschikbaar vanaf donderdag 19 september om 14u via tickets@ccstrombeek.be


Earlier Event: October 18
Expo: DISPLACEMENT AND TOGETHERNESS
Later Event: October 21
Film: Videograms of a Revolution